пʼятницю, 19 грудня 2014 р.

Богдан Гринишин провів нараду щодо забезпечення роботи найбільших підприємств району в умовах частих відключень електроенергії

17 грудня голова районної державної адміністрації Богдан Гринишин провів нараду з керівниками найбільших підприємств району щодо забезпечення їх роботи в умовах планових відключень електроенергії.
Участь у нараді взяли керівники ДП «Укрспирт», ТОВ «Буський консервний завод», СП «Олнова», ТзОВ «Хеммель-Україна», ВАТ «Буський пивзавод», прокурор району Р.Романик, в.о.начальника РВ ГУМВСУ В.Шевцов, начальник Буського РЕМ М.Адамик.
Учасники наради поінформували очільника району про стан забезпечення виробничого процесу на підприємствах в умовах частих відключень електроенергії, їх вплив на результати роботи та зайнятість працівників, ознайомилися з графіком відключень, який довів до керівників начальник Буського РЕМу.
Голова РДА Б.Гринишин рекомендував скоректувати виробничий процес на підприємствах, врахувавши доведений графік відключень, розглянути можливість часткового переходу до роботи у нічний час і вихідні дні.

Немає коментарів:

Дописати коментар