середу, 20 серпня 2014 р.

Богдан Гринишин зустрівся з військовослужбовцем з Ожидова, учасником АТО на Сході

20 серпня Голова Буської РДА "свободівець" Богдан Гринишин зустрівся з учасником АТО на Юрієм Іськівим який проживає в с. Ожидів Буського району.
  "Свободівець" подякував військовому за мужність та патріотизм, виконання службових завдань щодо захисту суверенітету Батьківщини. Також керівник району запевнив, що сприятиме військовослужбовцю у виділенні земельної ділянки  площею 2 га для ведення особистого селянського господарства, згідно заяви  військовослужбовця.

Голова Буської РДА "свободівець" Богдан Гинишин провів організаційні заходи щодо відзначення в Буському районі Дня Незалежності

19 серпня, під час засідання організаційного комітету, який провів голова райдержадміністрації Богдан Гринишин було заплановано проведення заходів щодо відзначення Дня Незалежності, Дня Державного Прапора України та 90-річчя з дня народження Софії Караффи-Корбут на території Буського району. 
 Урочиста академія та святковий концерт до Дня Незалежності відбудеться 22 серпня в районному народному домі м.Буська. Початок о 15.00 год. Під час заходу заплановано вручити відзнаки районної ради «Почесний громадянин Буського району», паспорти громадян України молодим людям, яким на цей момент виповниться 16 років, покласти квіти до пам’ятника Незалежності, переглянути тематичний концерт за участю хорової капели працівників освіти, вокального колективу «Перевесло» з Олеська, народного духового оркестру, гурту духовної пісні «Кво вадіс», окремих виконавців. З доповіддю перед учасниками урочистостей виступить голова райдержадміністрації Богдан Гринишин.
Заходи до Дня незалежності України заплановано також провести у інших населених пунктах району відповідно до планів відзначення Дня Незалежності на місцях. 
Серед ініціатив керівництва – звернутися до жителів району, аби 23 та 24 серпня було встановлено максимальну кількість державних прапорів на фасадах будинків, балконах, а на час проведення заходів його учасники та глядачі були одягнуті у вишиванки.
Недільної днини відзначення Дня Незалежності продовжиться на території спортивного комплексу м.Буська, де відбудеться футбольний турнір серед жіночих команд, військово-патріотичні змагання, концерт духовних та патріотичних пісень у виконанні гурту «Кво вадіс», ансамблів та окремих вокальних виконавців. Напередодні,23 серпня, о 10.00 год. на майдані Незалежності райцентру буде урочисто піднято велике полотнище Державного прапору України, день якого відзначаємо з часу, коли 23 серпня 1991 року — після провалу путчу в Москві — група народних депутатів внесла синьо-жовтий український прапор до сесійної зали Верховної Ради.
Надалі цього ж дня керівництво району, громадськість відзначатимуть ще одну важливу дату - 90-річчя з дня народження нашої землячки, художниці Софії Караффи-Корбут, яка стала знаменитою завдяки своїм неперевершеним графічним роботам.

Окрім цього, 23 серпня поблизу с.Задвір’я відбудеться Свята Літургія з нагоди відзначення 94-ї річниці битви оборонців Львова з більшовицькою кіннотою С.Будьонного.

Заступником голови райдержадміністрації з гуманітарних питань призначено "свободівку" Сервило Наталію Ярославівну

Відповідне розпорядження «Про призначення Н.Сервило» підписав голова райдержадміністрації Богдан Гринишин 4 серпня цього року №127-к.
З 19 серпня Наталія Ярославівна офіційно приступила до роботи після проходження спеціальної перевірки, яка є обов’язковою для осіб, які претендують на зайняття посад, пов'язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування.
Куруватиме новий заступник голови питання гуманітарного блоку.
Довідково. Сервило Наталія Ярославівна народилася та проживає у м.Буськ Львівської області. Освіта вища: Тернопільський державний педагогічний інститут ( 1994 р.), спеціальність - педагогіка і методика початкового навчання, кваліфікація - вчитель початкових класів, Львівський державний університет внутрішніх справ (2013 р.), спеціальність - практична психологія, магістр практичної психології, кваліфікація - викладач психології ВНЗ. 
Депутат Буської районної ради VІ скликання. Член політичної партії ВО «Свобода».
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
08.1989-09.1989 рр. - Боложинівська ВШ, вчитель початкових класів.
09.1989-09.1990 рр. - Задвір’янська СШ, вчитель початкових класів.
09.1990 до ц.часу - Буська СШ №2, вчитель початкових класів.

За сприяння Голови Буської РДА "свободівця" Богдана Гринишина у Буську розфарбували міст у національну символіку

18 серпня у Буську було пофарбовано старий міст у синьо-жовтий колір. Ініціаторами акції виступили школярі місцевих шкіл, а спонсором - Голова Буської РДА "свободівець" Богдан Гринишин, який за власні кошти придбав фарбу та пензлі. Також до закуки необхідного інвентаря були залучені підприємці району. Бущина продовжує патріотичні акції, які вже відбулися в багатьох куточках України, це зробить наше місто патріотичнішим до Дня Дерджавного Прапора та Дня Незалежності України.

Богдан Гринишин зустрівся з дружиною військовостлужбовця

Голова Буської РДА "свободівець" Богдан Гринишин зустрівся з дружиною військовослужбовця 24-ої окремої механізованої бригади Петра Підгірного, який проживає в с.Переволочно Буського району. На даний момент військовий перебуває у відпустці після якої його знову чекає відправка в зону АТО. Богдан Гринишин висловив свою повагу захисникам України та запевнив п.Ганну що  їхня сім'я отримає всебічну підтримку та усю можливу допомогу від органів влади району, якої вони потребують.