суботу, 5 липня 2014 р.

Розпочинаються ремонти шкіл с.Андріївка, с.Задвір'я, ЗОШ №1 м.Буськ за підтримки за підтримки Українського фонду соціальних інвестицій

За участю голови Буської РДА Богдана Гринишина, консультантів УФСІ, представників освітніх організацій відбулося підписання договорів про проведення ремонтно-будівельних робіт у трьох школах району та визначено підрядні організації:
- Загальноосвітня школа № 1 м. Буськ. Підрядна організація - ТзОВ "Інтер-Галич";
- Загальноосвітня школа с. Задвір’я. Підрядна організація - ТзОВ "ПЛАСТ";
- Загальноосвітня школа с. Андріївка. Підрядна організація - ФОП Орихівський В.Й.
Роботи по трьох об'єктах планують завершити до 10 листопада 2014 року. 
 Також розпочато ремонтні роботи у Народному домі с.Топорів, які повинні завершитися до жовтня поточного року.
 80% коштів виділені проектом "Сприяння розвитку соціальної інфраструктури", який фінансується урядом Німеччини та впроваджує мікропроекти на рівні міст та сіл для проведення ремонтно-будівельних робіт у школах, дитячих садочках, ФАПах, народних домах. 10% коштів фінансується з обласного бюджету, та 10% від громади. Перший крок повинен бути від громади, яка визначає склад агенції з впровадження проекту на загальних зборах. 
 Завдяки Українського фонду соціальних інвестицій у Буському районі здійснюються роботи по шести об'єктах - загальноосвітні школи №1 у Буську, Задвір'ї, Андріївці, дитячі дошкільні навчальні заклади "Калинонька" смт.Красне, "Курочка Ряба" с.Сторонибаби та Народний дім с.Топорів.

Богдан Гринишин провів зустріч з орендарем автостанції у м.Буськ


Богдан Гринишин зустрівся з керівником Самбірського АТП 14608 І.Романяком, яке є орендарем автостанції у м.Буськ. Орендар повідомив голову РДА про найближчі плани щодо роботи автостанції, а саме: зміна будови схеми автостанції, заміну знищеного дорожнього покриття на бруківку, відкриття залу очікування пасажирів, залу відпочинку для водіїв, відстою автобусів, створення нових внутрішніх маршрутів. 
 На сьогоднішній день орендар повідомив, що працює над покращенням умов обслуговування пасажирів та культурою поведінки водіїв, забезпеченням належного технічного стану автобусів.
«Життя наших громадян має бути в безпеці, послуги надаватися якісні, автобуси чисті, а водії дотримуватися культури поведінки та спілкування з пасажирами, графіків перевезень», - зазначив І. Романяк у розмові з головою райдержадміінстрації.
 Нагадаємо, що 26.09.2013 року відбувся конкурс на оренду автостанції в Буську. За його результатами було виявлено переможця, яким став І.Романяк – керівник Самбірського АТП- 14608. Оренда автостанції визначена на термін 20 років.

Богдан Гринишин допоміг отримати два бнонежмлети для наших земляків - військових

За сприяння голови Буської РДА "свободівця" Богдана Гринишина два наших земляки-військовослужбовці отримають бронезахист. Один бронежилет передано матері військовослужбовця з Буська який знаходиться поблизу Словянська, інший отримає доброволець з Олеська, який готується до відправки в зону АТО.