пʼятницю, 22 серпня 2014 р.

Привітання Голови Буської райдержадміністрації "свободівця" Богдана Гринишина з Днем Державного Прапора України

Шановні бущани!
Від щирого серця вітаю Вас із Днем Державного Прапора України, який є символом свободи і незалежності, слави і відродження України.
З синьо-жовтим прапором протягом століть здобували волю і самостійність України наші попередники, з державним стягом йшли під кулі тисячі громадян під час зимових трагічних подій на майдані Незалежності в Києві, з ним зараз йдуть у бій проти російських найманців на сході військовослужбовці ЗСУ, Національної Гвардії, добровольчих батальйонів. Як ніколи раніше, мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну, за наших людей, які героїчно протистоять ворогу нашої Батьківщини.
У день Державного Прапора бажаю кожному з Вас, аби в Україні якнайшвидше завершилася війна, а життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! 
Любімо і поважаймо Державний Прапор України, захищаймо його як потужний оберіг України, духовний скарб нації!

Незабаром буде розпочато роботи з реконструкції дитячого дошкільного закладу "Калинонька" у Красному

В Красному підписано договір на виконання ремонтно-будівельних робіт по реконструкції дитячого дошкільного закладу "кКалинонька" за підтримки Українського фонду соціальних інвестцій (УФСІ). Найближчим часом очікується отримання декларації на початок та фактичне виконання всіх видів робіт, зазначених в договорі підряду. Усі роботи на цьому об’єкті соціальної сфери буде завершено не пізніше лютого 2015 року.

У Буську відкрили Центр забезпечення військових

22 серпня на майдані Незалежності відбулося відкриття Центру забезпечення військових, завданням якого є збір військової амуніції, продуктів харчування та коштів для учасників АТО на Сході. Організацію буде опікуватися ГО "Обласний Автомайдан". Приміщення було освячене настоятелем місцевої церкви.
 Голова Буської РДА "свободівець" Богдан Гринишин, який був присутній на відкритті, у своєму зверненні зазначив, що районна адміністрація всіляко сприятиме роботі Центру, по можливості допомагатиме, а також очікує на взаємну співпрацю щодо вирішення актуальних питань Буського району.
 Центр працюватиме щодня з 9.00 до 18.00 год. До центру можна буде приносити матеріальну та фінансову допомогу а також посилки солдатам і листи, щоб передати їх своїм родичам та близьким, які перебувають на фронті.

Наталія Сервило взяла участь у нагородженні переможців спарт акіади інвалідів Буського району до річниці Незалежності України


Заступник голови Буської РДА "свободівка" Наталія Сервило взяла участь у 12-й спартакіаді інвалідів Буського району. Свято розпочалося з виконання Гімну України та гімну Буської районної асоціації інвалідів у виконанні ансамблю "Діти Надії".
 Змагання проводилися з таких видів спорту: шашки, настільний теніс та легка атлетика, а після змагань на дітей чекали спортивні ігри. Після завершення змагань судді разом з головою асоціації інвалідів та Наталією Сервило вручили переможцям грамоти та пам'ятні медалі.