неділю, 1 лютого 2015 р.

Красненський осередок ВО «Свобода» організував інформування місцевих мешканців щодо використання коштів виділених обласним бюджетом для будівництва доріг у селищі Красне

31 січня 2015 році Красненський осередок ВО «Свобода» (смт. Красне Буського району) організував інформування місцевих мешканців щодо використання коштів виділених обласним бюджетом для будівництва доріг у селищі Красне.
У 2014 році завдяки старанням народного депутата Ірини Сех та обласних депутатів від ВО «Свобода» з обласного бюджету були виділені кошти на ремонт доріг у Красному. Ремонт було заплановано здійснити по вул. Пророка Іллі та вул. Стефаника. Ці обласні кошти були цільовими і мали бути використані Красненською селищною радою до кінця минулого року.
Проте селищний голова О. Лотоцький вмудрився не використати надані йому кошти у розмірі понад 160 тисяч гривень і вони повернулися назад до обласного бюджету.

Красненські «свободівці» наголосили на необхідності виваженого та відповідального підходу до вирішення місцевих господарчих проблем та постійного контролю за діяльністю місцевої влади.

Осередок ВО «Свобода» у смт. Красне провів флешмоб із закликом не купувати товарів російського походження


31 січня осередок ВО «Свобода» у смт. Красне та молодіжна районна організація «Сокіл» провели флешмоб біля ринку селища із закликом до мешканців не купувати товарів російського походження.
Зокрема, в акції прийняли участь депутат Буської районної ради «свободівець» Володимир Юхима, керівник районного «Сокола» Назар Михайлюк та інші місцеві активісти.

Організатори акції поставили собі за мету привернути увагу співвітчизників до того, що окрім збройної боротьби з окупантом, українці повинні покарати агресивного північного сусіда також економічно, відмовившись від його товарів.