середу, 23 липня 2014 р.

Богдан Гринишин ознайомився з ходом проведення ремонтних робіт в школах с.Грабово та с.Волиця

Голова Буської РДА "свободівець" Богдан Гринишин ознайомився з роботою по облаштуванню внутрішніх вбиралень у Грабівській та Волицькій загальноосвітніх школах. Під час зустрічі з директорами шкіл та батьками, він повідомив, що, незважаючи на нелегкий час, влада району забезпечить всі необхідні умови для повноцінного навчання школярів. Усі школи Буського району будуть облаштовані внутрішніми вбиральнями, також на даний час закуплено все необхідне обладнання та щоденно проводяться ремонтні та сантехнічні роботи які будуть завершені згідно запланованого терміну.

Богдан Гринишин ознайомився з проведенням відновлюваних робіт на площі Ринок у Буську

23 липня Голова Буської РДА "свободівець" Богдан Гринишин разом з Буським міським головою відвідав площу Ринок, де проводяться ремонтно-будівельні роботи з відновлення центрального скверу міста. Зокрема тривають роботи з ремонту основи пам'ятника ангела-хоронителя, заміна тротуарної плитки, лавок для сидіння. Завершення робіт планується до кінця поточного року.

Богдан Гринишин взяв участь у виїздах на об'єкти ремонтно-будівельних робіт в с.Топорів, Задвір'ї, Буську та Андріївці

22 липня Голова Буської РДА "свободівець" Богдан Гринишин взяв участь у виїзних робочих нарадах за участю представників громад, Українського фонду соціальних інвестицій та підприємств-підрядників, які виконуватимуть ремонтно-будівельні роботи на об'єктах соціальної сфери в с.Топорів, с.Задвір'ї, м.Буську та с.Андріївка. 
 На сьогоднішній день роботи активно ведуться в Народному домі с.Топорів, невдовзі буде розпочато ремонти в с.Задвір'ї, м.Буську та с.Андріївка. Під час наради було перевірено відповідність ремонтних робіт згідно договірних зобов'язань, визначено порядок робіт та організацію контролю за їх виконанням. Також на нараді був присутній інженер з впровадження Львівського РП УФСІ Гуревич І.М.
 Богдан Гринишин, вивчивши запланований обсяг робіт, пообіцяв сприяти вирішенню будь-яких робочих питань, які виникатимуть під час відновлення об'єктів соціальної сфери Буського району.