середу, 12 листопада 2014 р.

Богдан Гринишин в числі восьми голів РДА області від ВО "Свобода", які написали заяви на звільнення з займаних посад

Вісім голів районних державних адміністрацій на Львівщині написали заяви на звільнення. Усі голови РДА є членами партії ВО «Свобода» і подали у відставку за рішенням партії. Про це сьогодні, 12 листопада, під час прес-конференції розповів перший заступник голови Львівської ОДА Йосиф Ситник.
За його словами, усі заяви підписані 13 листопада. Їх передадуть у відділ кадрів Львівської ОДА, на їхній основі т.в.о. голови ОДА сформує подання в Кабмін, а прем’єр передасть це на розгляд Глави держави.
«Коли буде кінцеве рішення Президента з цього приводу, ми прогнозувати не можемо. Поки голів РДА не звільнять, вони виконуватимуть свої посадові обов’язки в районах. За цей час громада матиме можливість обговорити можливих кандидатів», - сказав Йосиф Ситник.
Йдеться про такі райони: Буський, Мостиський, Жовківський, Городоцький, Старосамбірський, Турківський, Радехівський і Жидачівський райони.
Закрити

Заява ВО "Свобода" про складення повноважень членів уряду та голів державних адміністрацій

ВО "Свобода" заявляє про складення повноважень націоналістами-членами Кабінету Міністрів України, головами обласних і районних державних адміністрацій у зв'язку з оголошенням результатів позачергових парламентських виборів та формуванням нової коаліції.
Після перемоги Революції гідности ми як учасники коаліції проти режиму Януковича взяли на себе спільну відповідальність за долю країни, увійшовши до складу уряду та до виконавчих органів влади. Вважаємо, що це був рішучий державницький крок, оскільки Україна опинилася на межі існування. Ми виконали своє завдання та в умовах війни втримали під контролем ситуацію в країні.
Вважаємо, що після завершення позачергових парламентських виборів уся відповідальність за політичну та соціяльно-економічну ситуацію в державі лягає на учасників майбутньої парламентської коаліції. Застерігаємо їх від зради ідей Революції гідности задля задоволення власних, а не державних, інтересів. Вимагаємо практичної реалізації "Програми захисту українців", яка стала основою вимог Революції гідности.
Слава Україні! Героям Слава!

Політвиконком ВО "Свобода"