пʼятницю, 26 вересня 2014 р.

Ірина Сех провела зустріч з прихильниками ВО "Свобода" у Буську

27 вересня 2014 року Народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех у приміщенні районного народного дому зустрілася з представниками громад більшості сіл Буського району. Серед присутніх в основному були прихильники націоналістичної партії ВО "Свобода": представники виконавчої влади району, депутати місцевих рад, члени партії, активісти, симпатики. На зустріч завітало понад 200 осіб. Відбулися обговорення щодо участі у виборчої кампанії ВО "Свобода" на позачергових парламентських виборах, координація роботи у Буському районі, зокрема активна участь прихильників партії у дільничних виборчих комісіях у якості її членів та спостерігачів з метою контролю прозорого та законного виборчого процесу.
 Одним з основних завдань зустрічі був підсумок результатів роботи Ірини Сех в якості Народного депутата України від нашого округу, презентація передвиборчої програми кандидата в Народні депутати - "Українська перемога. Програма докорінних перетворень", аналіз діяльності представників ВО "Свобода" у виконавчих органах влади Буського району (звітував голова Буської РДА Богдан Гринишин). Були вислухані пропозиції щодо діяльності партії на території району, узгоджено створення на території району виборчих штабів, формування організаційно-агітаційних мереж з метою донесення до виборця основних пунктів передвиборчої програми ВО "Свобода" Українська перемога. Програма докорінних перетворень": здійснення люстрації, скасування депутатської недоторканності, запровадження воєнного стану на сході держави, очищення військового командування від агентури Москви, повернення капіталу з офшорних зон, відновлення ядерного потенціалу, заборона комуністичної ідеології та інші... По завершенні зустрічі націоналісти заспівали український славень. 

До Утішківського чудотворного джерела

28 вересня о 15.00 год. запрошуємо на відпуст, який буде проводитися біля духовного центру: «Утішківське Чудотворне Джерело» з нагоди 10-річниці посвячення отцем монахом Василем Вороновським чину св. Теодора Студита.

Львівщина надає допомогу з протезування постраждалим у зоні АТО

За ініціативою Львівської ОДА реалізовується пілотний проект, який передбачає надання за спрощеною процедурою протезів для військовослужбовців, які постраждали у зоні АТО.
Про це повідомив т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський під час відкриття благодійного аукціону «Заради життя», який збирає кошти на допомогу п’ятьом військовим, які постраждали в зоні АТО.За інформацією організаторів аукціону, четверо з бійців потребують протезування.
«Завдяки реалізації пілотного проекту, вже п’ятеро військових змогли отримати протези високої якості та пройти необхідну реабілітацію”, – повідомив Юрій Турянський.
Керівник області запевнив, що Львівська ОДА сприятиме отриманню якісних протезів військовим, для допомоги яким проводиться благодійний захід. Він також відзначив вклад громадських організацій, волонтерів, митців та меценатів, які об’єднались задля повернення до повноцінного життя українських Героїв.

Довідка:
На цей час на Львівщині на лікуванні перебувають 170 бійців, які повернулися з зони АТО. З них 5 – у важкому стані. 200 військовослужбовців проходять реабілітацію, а 27 – потребують протезування.