суботу, 10 травня 2014 р.

Кандидат у президенти України Олег Тягнибок провів зустріч у Буську

Плекаймо українську силу!-  з такою програмою йде на вибори Олег Тягнибок.- Влада, як і народ,  має бути патріотичною і фаховою. Головна тема - збереження України. Революція Гідності не завершена, вона триває.
 Маємо бути єдині, подолати зовнішнього ворога, подолати сепаратизм і втілювати в життя гасла Майдану.
 Нова влада - не заміна табличок на кабінетах: українці готові обирати і контролювати владу. У тому нам допоможе процедура відкликання тих, кого обрали.
 Програма захисту українців була важлива і є важливою. Тягнибок наголосив, що у його програмі першочерговими політичними заходами є пропорційна система виборів за відкритими списками, скорочення кількості депутатів у парламенті до 300 осіб та зняття депутатської недоторканості.
 "Свобода" - партія середнього класу.  Ми маємо ліквідувати прірву між багатими і бідними. Стратегічні підприємства - у  державну власність, землю не продавати, медицину - страхову, пенсійну реформу повернути, молодим - гарантоване перше робоче місце, гроші - з офшорів.
 Олег Тягнибок із Буська відбув на Золочів. Люди жартували, що найкраща, найрівніша дорога до сусіднього райцентру - водний шлях Бугом і Золочівкою...

Немає коментарів:

Дописати коментар