суботу, 10 травня 2014 р.

Звернення голови районної державної адміністрації Богдана Гринишина з нагоди 69-ї річниці завершення ІІ світової війни

Дорогі краяни!
Шановні ветерани і учасники Другої Світової війни!
Земний уклін усім, хто з зброєю в руках воював на фронтах війни, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував українську землю. Подвиг Ваш – безсмертний, пам’ять про Вас, живих і мертвих, – нетлінна, вдячність народу – безмежна.
Зараз Українська держава знову потребує захисту своєї територіальної цілісності, захисту державності, своїх громадян від проросійських сил, які намагаються підступно захопити за допомогою терористичних банд українську землю та розв’язати нову війну.
Тому сьогодні, як ніколи раніше, завдання кожного з нас, громадян України, відстояти свою землю від чужоземних загарбників, як це робили наші діти та прадіди, обороняючи свою домівку, свій край, рідну державу від окупантів.
Шановні ветерани! Ваша мужність, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов’язку – це високий приклад для наслідування. Це - безстрашність і героїзм, які властиві українцям з діда-прадіда в боротьбі за волю, за свою державу.
В цей день щиро бажаю кожному з Вас міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років активного життя, а усім громадянам України – відстояти українську державність та територіальну цілісність у боротьбі з агресором.

Немає коментарів:

Дописати коментар