суботу, 10 травня 2014 р.

Голова райдержадміністрації Богдан Гринишин взяв участь у нараді з питань підготовки до позачергових виборів Президента України

«Ми повинні максимально реагувати на проблемні питання та всебічно сприяти в організації виборчого процесу. Завдання органів виконавчої влади – забезпечити законність і правопорядок під час волевиявлення громадян», – на цьому наголосила голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех під час наради з питань підготовки до позачергових виборів Президента України.
Як зазначив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців ЛОДА Федір Алєйніков, на Львівщині повністю сформовано склад окружних виборчих комісій, надано приміщення та укомплектовано дільниці матеріально-технічними засобами. Також ДВК забезпечено телефонним зв’язком. Дільниці, які не мають дротового телефонного зв’язку, будуть забезпечені мобільним телефонним зв’язком.
Окрім того, з 5 травня розпочали роботу виборчі дільниці на постійній основі, яких всього у Львівській області є 2144.
«Участь у виборчому процесі будуть брати й переселенці з окупованих територій України. Так, в обласному реєстрі виборців нараховується близько 800 громадян», – повідомив Ф. Алєйніков.
Нагадаємо, для осіб, які тимчасово проживають на Львівщині, було спрощено процедуру зміни місця голосування. Внести зміни у реєстр виборців можна до 19 травня.

Немає коментарів:

Дописати коментар