пʼятницю, 30 травня 2014 р.

З 10 по 20 червня у Буську працюватиме безкоштовна медична клініка на колесах "Дар життя"

З ініціативи та за сприяння голови обласної держадміністрації Ірини Сех та ВО "Свобода" у м.Буськ з 10 червня по 20 червня працюватиме "Медична клініка на колесах "Дар Життя".
Лікарі-терапевти проведуть професійний огляд та діагностику, ЕКГ серця, аналіз крові на цукор/ гемоглобін/ і холестерин, аналіз сечі, скринінг зору/слуху, тестування легеневої функції.
Лікарі-стоматологи проведуть чистку, фторування, зроблять рентген-знімки, за необхідності видалення зубів, лікування карієсу, деякі види ендодонтичних процедур.
Медична та стоматологічна допомога буде надаватись у першу чергу дітям-інвалідам, дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей.
За довідками звертатись до помічника народного депутата України Ірини Сех - Наталії Ярославівни Сервило за телефоном 0978424670.
Нагадаємо, що за весь період дії благодійного фонду цей унікальний мобільний центр фізичного та духовного здоров'я об'їздив чимало країн і надав безкоштовну допомогу сотням тисяч людей. У наш район клініка на колесах приїжджала у 2012 та 2013 роках також за сприяння народного депутата України Ірини Сех. Минулоріч за день обстежували більше 30 надбужанських дітей. Прийом здійснювали згідно узгоджених наперед списків, що подали голови сільських рад спільно із ФАПами.Серед найпоширеніших захворювань: збільшення щитовидної залози, захворювання опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту та залізо-дефіцитні анемії". 

Немає коментарів:

Дописати коментар