неділю, 1 лютого 2015 р.

Красненський осередок ВО «Свобода» організував інформування місцевих мешканців щодо використання коштів виділених обласним бюджетом для будівництва доріг у селищі Красне

31 січня 2015 році Красненський осередок ВО «Свобода» (смт. Красне Буського району) організував інформування місцевих мешканців щодо використання коштів виділених обласним бюджетом для будівництва доріг у селищі Красне.
У 2014 році завдяки старанням народного депутата Ірини Сех та обласних депутатів від ВО «Свобода» з обласного бюджету були виділені кошти на ремонт доріг у Красному. Ремонт було заплановано здійснити по вул. Пророка Іллі та вул. Стефаника. Ці обласні кошти були цільовими і мали бути використані Красненською селищною радою до кінця минулого року.
Проте селищний голова О. Лотоцький вмудрився не використати надані йому кошти у розмірі понад 160 тисяч гривень і вони повернулися назад до обласного бюджету.

Красненські «свободівці» наголосили на необхідності виваженого та відповідального підходу до вирішення місцевих господарчих проблем та постійного контролю за діяльністю місцевої влади.

Немає коментарів:

Дописати коментар