суботу, 5 липня 2014 р.

Богдан Гринишин провів зустріч з орендарем автостанції у м.Буськ


Богдан Гринишин зустрівся з керівником Самбірського АТП 14608 І.Романяком, яке є орендарем автостанції у м.Буськ. Орендар повідомив голову РДА про найближчі плани щодо роботи автостанції, а саме: зміна будови схеми автостанції, заміну знищеного дорожнього покриття на бруківку, відкриття залу очікування пасажирів, залу відпочинку для водіїв, відстою автобусів, створення нових внутрішніх маршрутів. 
 На сьогоднішній день орендар повідомив, що працює над покращенням умов обслуговування пасажирів та культурою поведінки водіїв, забезпеченням належного технічного стану автобусів.
«Життя наших громадян має бути в безпеці, послуги надаватися якісні, автобуси чисті, а водії дотримуватися культури поведінки та спілкування з пасажирами, графіків перевезень», - зазначив І. Романяк у розмові з головою райдержадміінстрації.
 Нагадаємо, що 26.09.2013 року відбувся конкурс на оренду автостанції в Буську. За його результатами було виявлено переможця, яким став І.Романяк – керівник Самбірського АТП- 14608. Оренда автостанції визначена на термін 20 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар