суботу, 5 липня 2014 р.

Розпочинаються ремонти шкіл с.Андріївка, с.Задвір'я, ЗОШ №1 м.Буськ за підтримки за підтримки Українського фонду соціальних інвестицій

За участю голови Буської РДА Богдана Гринишина, консультантів УФСІ, представників освітніх організацій відбулося підписання договорів про проведення ремонтно-будівельних робіт у трьох школах району та визначено підрядні організації:
- Загальноосвітня школа № 1 м. Буськ. Підрядна організація - ТзОВ "Інтер-Галич";
- Загальноосвітня школа с. Задвір’я. Підрядна організація - ТзОВ "ПЛАСТ";
- Загальноосвітня школа с. Андріївка. Підрядна організація - ФОП Орихівський В.Й.
Роботи по трьох об'єктах планують завершити до 10 листопада 2014 року. 
 Також розпочато ремонтні роботи у Народному домі с.Топорів, які повинні завершитися до жовтня поточного року.
 80% коштів виділені проектом "Сприяння розвитку соціальної інфраструктури", який фінансується урядом Німеччини та впроваджує мікропроекти на рівні міст та сіл для проведення ремонтно-будівельних робіт у школах, дитячих садочках, ФАПах, народних домах. 10% коштів фінансується з обласного бюджету, та 10% від громади. Перший крок повинен бути від громади, яка визначає склад агенції з впровадження проекту на загальних зборах. 
 Завдяки Українського фонду соціальних інвестицій у Буському районі здійснюються роботи по шести об'єктах - загальноосвітні школи №1 у Буську, Задвір'ї, Андріївці, дитячі дошкільні навчальні заклади "Калинонька" смт.Красне, "Курочка Ряба" с.Сторонибаби та Народний дім с.Топорів.

Немає коментарів:

Дописати коментар