пʼятницю, 10 жовтня 2014 р.

Ірина Сех відвідала освітні та медичні заклади Буського району які потребують фінансової допомоги

Сьогодні до Буського району завітала Народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех, яка у супроводі директора департаменту освіти Львівської ОДА Олександри Небожук, Голови Буської РДА "свободівця" Богдана Гринишина та заступника голови РДА Наталії Сервило відвідала освітні та медичні заклади району які потребують фінансової допомоги.
 Першим об'єктом відвідування була Олеська поліклініка, яка отримала 50 тис.грн. від Львівської обласної ради для заміни вікон. Поспілкувавшись з лікарями поліклініки Народний депутат отримала низку пропозицій щодо реформування медичної галузі.
 Другим об'єктом була Олеська ЗОШ. Під час зустрічі з вчителями Ірина Сех відповіла на низку запитань щодо розвитку освітньої галузі в Україні. Також колектив повідомив про проблемний дах, який перебуває у аварійному стані, голова Буської РДА Богдан Гринишин, який був присутній на зустрічі, відразу дав доручення керівнику відділу освіти Буської РДА Богдану Глуховецькому розпочати виготовлення проектно-кошторисної документації на заміну даху з включенням у фінансування з бюджету на 2015 рік.
 Третя крапка це відомий у районі Олеський професійний ліцей. Ірина Сех провела зустрічі з викладачами, майстрами та учнями цього закладу. Вона висловила подяку керівництву та колективу за те що вони взяли на себе поселення тимчасово переміщених осіб. Також "свободівці" оглянули котельню яка потребує ремонту та запропонували взяти участь в освітніх мікропроектах Львівської області...
 Побували і в Буську. Ірина Сех зустрілася з викладачами Буської гімназії імені Євгена Петрушевича та привітала їх з 20-ти річчям відкриття закладу, побажала наполегливості, мужності та витримки. "Українська перемога не за горами, вона дуже близько. Ідеологічно націоналісти вже перемогли, у кожному куточку держави сьогодні звучить наш славень та гасло "Слава Україні", наступний крок це кропітка професійна праця над складними реформами, які життєво необхідні для зміцнення оборонної системи та економіки з метою інтеграції у ЄС. Своїми зусиллями, знаннями, працею, багаторічним досвідом ми повинні довести що заслуговуємо на членство у Європейському союзі. Для досягнення цього, сьогодні, ми повинні бути дуже обережними у свому виборі щоб не пропустити у Верховну Раду проросійських сепаратистів, які прикриваються під різними партіями..." - зазначила депутат.
 Далі по маршруту село Побужани. Ірина Сех виявила бажання перевірити як засвоюються кошти, а саме 50 тис.грн. які були виділені на придбання місцевому кооперативу холодильного обладнання для молока (охолоджувач). Також "свободівці" зустрілися з вчителями Побужанської ЗОШ, оглянули приміщення школи, відповіли на запитання вчителів щодо реформування галузі освіти та загальнополітичної ситуації в державі.

Немає коментарів:

Дописати коментар