четвер, 28 серпня 2014 р.

Богдан Гринишин взяв участь у щорічній серпневій конференції педагогів Бущини

Голова Буської РДА "свободівець" Богдан Гринишин взяв участь у щорічній серпневій конференції педагогів Бущини, яка відбулася напередодні початку нового навчального року. Головна тема зібрання - стратегія і тактика організації навчально-виховного процесу в складних умовах кризи і війни.
Серед учасників наради були директори загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, керівники профспілкових педагогічних організацій.
Голова РДА Богдан Гринишин, вітаючи освітян в переддень початку навчального року, запевнив, що освітня галузь є пріоритетною для органів влади району, тому докладатиме усіх зусиль, аби усі проблемні питання вирішувалися своєчасно, не було затримок з виплатою заробітної плати педагогам.
Серед основних рішень наради: 
1.Навчальний тиждень для усіх навчальних закладів району складатиме як і раніше 5 днів.
2.З вересня автобуси «Школярик» будуть лише підвозити дітей до школи.
Серед приємних новин: збільшення чисельності учнів шкіл на 50-60 осіб, що є переломним моментом у щорічній тенденції до зменшення.
Цього навчального року Свято першого дзвоника відбудеться у 44 закладах освіти для 4982 учнів нашого району, з них для 330 одинадцятикласників та 566 першокласників.

Немає коментарів:

Дописати коментар