вівторок, 3 червня 2014 р.

Голова райдержадміністрації Богдан Гринишин разом з іншими посадовцями привітав дітей дитячого будинку «Добре серце» з Міжнародним днем захисту дітей

2 червня голова райдержадміністрації Богдан Гринишин разом з головою районної ради Володимиром Замрозом та керівником відділу освіти РДА Богданом Глуховецьким відвідав дитячий будинок «Добре серце» у с.Новий Милятин, де відбулося свято, приурочене Міжнародному Дню захисту дітей.
«Я впевнений, що об’єднавши зусилля, органи влади та усі дорослі спільно зроблять все від них залежне, аби захистити дітей, допомогти кожному знайти свій шлях в житті. Саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожного маленького громадянина, а відтак і нового покоління українців», - сказав у своєму вітальному слові очільник Бущини.
« Бажаю кожному з вас мирного неба, сонця, нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!»,- зазначив він.
Слова-вітання кожному вихованцю дитячого закладу, серед яких цьогоріч і семеро випускників-одинадцятикласників, лунали також від голови райради В.Замроза та керівника відділу освіти РДА Б. Глуховецького.
Поважні гості приїхали до дітей не з порожніми руками. Морозиво, печиво, фрукти отримав кожен з дітей закладу. Окрім цього, під час літніх канікул протягом 21 дня 31 вихованець «Доброго серця» матиме нагоду оздоровитися у дитячому таборі в с.Коблево Одеської області.
Довідково. Де́нь за́хисту діте́й — свято України. Відзначається щорічно 1 червня. Припадає також на Міжнародний день захисту дітей.
Свято встановлено в Україні «на підтримку ініціативи Міністерства України у справах сім'ї та молоді, Всеукраїнського комітету захисту дітей, Національного фонду соціального захисту матерів і дітей "Україна - дітям" та інших громадських організацій» згідно з Указом Президента України «Про День захисту дітей» від 30 травня 1998 року № 568/98.

Немає коментарів:

Дописати коментар