пʼятницю, 11 квітня 2014 р.

Відбулося 2-ге пленарне засідання 31-ї сесії Буської районної ради


10 квітня 2014 року відбулося 2-ге пленарне засідання 31-ї сесії Буської районної ради. На порядок денний було винесено 15 питань, серед яких: виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Буського району, Програми соціального захисту громадян, Програми поліпшення сервісу обслуговування платників податків Буського району на 2012-2015 роки, Програми по стабілізації епідемічної ситуації та попередження спалахів інфекційних захворювань, Про звільнення з посади головного лікаря Буської ЦРЛ, а токож ряд звернень: до Голови Верховної Ради України, Прем’єр - міністра України, Генерального прокурора України, Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства оборони України та ін.
 Найболючішим питанням було скорочення фінансування бюджетних галузей, зокрема освіти, проте депутати не проголосували за це рішення, а вирішили "економити" разом з усією країною в ці нелегкі часи. 
 Також депутати проголосували за відставку головного лікаря ЦРЛ Зіновія Курія та звернулися до колективу ЦРЛ з проханням подати свої пропозиції щодо кандидатів на цю посаду, дали дозвіл на розміщення у палаці Бадені підрозділу Національної гвардії України. Також дали доручення Буській міліції підготувати інформацію про наслідки подій на Олеському заводі мінеральних вод.

Немає коментарів:

Дописати коментар