неділю, 1 грудня 2013 р.

У Буську відбулося віче за євроінтеграцію

 1 грудня у місті Буську біля приміщення Буської районної ради відбулося народне віче громадян
Буського району щодо непідписання Януковичем угоди про асоціацію України з ЄС. На заході виступали представники політичних партій і громадські активісти. Кількість учасників віче 500 осіб.
 Перед присутніми виступив керівник Буської районної організації ВО "Свобода" Богдан Гринишин, який зазначив, що на майдані влада хотіла розділити українців на політиків і не політиків. Режим Януковича хотів щоб громадяни висували не політичні вимоги, але не вийшло. Після побиття мирного студентського майдану на якому влада організувала злочинне сафарі відносно людей, вони вийшли на революційний майдан. "Ми хочемо жити в мирній і добрій країні, а не в країні яку хоче Янукович та Партія регіонів. Ми повинні захистити себе і своїх дітей, повинні підтримувати один одного і не боятися влади, нехай влада боїться народу. Треба прокинутися і зрозуміти, що ми живемо в країні де б'ють мирних людей. Влада обманює свій народ - зранку веде до Євросоюзу, а на вечір до Митного союзу. Настав час бути мужніми." - зазначив "свободівець".
 Також на віче виступив депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Володимир Чехут, який повідомив бущанам що 1 грудня 2013 року Львівська обласна рада ухвалила рішення, яким підтримала ініціативу лідерів трьох опозиційних сил щодо створення Штабу національного спротиву та проект Резолюції Народного віча в м. Києві 1 грудня 2013 року та підтримала резолюцію народного віча в Києві. Обласна рада оголосила поза законом режим Януковича.

Немає коментарів:

Дописати коментар