вівторок, 26 лютого 2013 р.

У Буську відбулося спортивно-масове свято «Олімпійське лелеченя»


26 лютого в приміщенні  ДЮСШ відділу освіти, молоді та спорту в місті Буську відбувся спортивний турнір надбужанських шкіл «Олімпійське лелеченя», в якому прийняли участь 7 команд зі шкіл району 5-6 класів – Буської гімназії, шкіл с.Тур’я, с.Андріївка, с.Петричі, №1 селища Красне, шкіл №1 і №2 м.Буська. Програма спортивних змагань складалась з презентації команд, вікторини та спортивних естафет. Надалі відбулося імпровізоване запалення олімпійського вогню, танець з кільцями на олімпійську тематику, виконання пісні «Ми чемпіони» та майстер-клас від боксерського клубу «Самсон». 
   На святі була присутня Народний депутат України Ірина Сех, яка подарувала юним спортсменам солодкі подарунки. Ірина Сех звернулася до юнаків з побажанням витримки, волі, мужності і патріотизму, зазначила що лише маючи міцний фундамент з дитячо-юнацького спорту, можна забезпечити майбутній прогрес спортивної галузі. А тому будемо робити все необхідне, щоб зберегти і розвинути мережу нинішніх закладів фізкультури і спорту, покращити їх фінансування. Молодь прагне і має прагнути перемоги, української перемоги!
   Народний депутат звернулася до сільських голів і представників футбольних і волейбольних команд із закликом проводити на території району спортивні змагання, для цього Львівська обласна рада два роки поспіль підтримує програму розвитку спорту у сільській місцевості, на що було виділено з обласного бюджету пів мільйона гривень. А цього року 26 сільських рад отримали футбольний та волейбольний інвентар.
   Перед присутніми виступив заступник голови Буської районної ради «свободівець» Богдан Гринишин, який побажав юним спортсменам перемоги, а сільським головам і представникам команд активно брати участь у спортивному житті району.

Немає коментарів:

Дописати коментар