суботу, 18 липня 2015 р.

Голова депутатської  фракції ВО СВОБОДА в Буській районній раді ,Богдан Гринишин,  побував на тепличному комплексі Галіція Грінері 


16  липня голова фракції ВО СВОБОДА в Буській районній раді ,Богдан Гринишин, разом з Буським міським головою,Ростиславом Сліпцем ознайомлювались з першими успіхами і першим збором салати  на тепличному комплексі Галіція Грінері. Побажали реалізації всієї продукції і розширення виробництва. 
Крім вже названих салатів на тепличному комплексі вирощуютьБатавію- це делікатний салат з оборчастим листям. Його хрустке, з ароматом горіха, листя росте вертикально, утворюючи нещільний качан. Батавія має відмінний термін придатності, зберігаючи свою хрусткість від моменту збору врожаю до самого столу!
Лолло Росса -італійський салат темного мідно-червоного кольору ,що переходить в яскраво-зелений  чітко окресленими оборками хрусткого листя, що майже кришаться, при дотику. Найестетичніший з салатів! Цей салат цінується за його неповторну форму і освіжаючий смак.

        Лолло Біонда  має красивий круглий гребінь блідо-зеленого кольору.Цінується за унікальну форму і освіжаючий смак, що добре смакує в літню спеку і в холод. Це робить його особливо привабливим доповненням до Лолло Росса
Ромен( овальний качан щільно розташованого хрусткого листя). Багатий калієм, а також містить каротиноїди.

        Але є і проблеми з окупністю, так як зараз сприятливий клімат до висадки на відкритому грунті, що саме по собі здешевлює готову продукцію,тому  інші виробники використовують цей факт,а в комплекс Галіція Грінері було інвестовано 2.5млн. євро.Так і зимою потрібно опалювати приміщення, господарство потребує багато енергетичної лози і щепи. Тож пропонуйте свою допомогу, і  будемо забезпечені круглий рік свіжими салатами.. .

Немає коментарів:

Дописати коментар