пʼятницю, 17 квітня 2015 р.

Розпочинається всеукраїнський конкурс «Герої у моїй родині»

До Дня Героїв України (24 травня), ВО «Свобода» розпочинає Всеукраїнський конкурс учнівських малюнків та творів «Герої у моїй родині».

Об’єктами поданих робіт можуть бути історії людей (як з далекого минулого, так і з сьогодення), які жили й працювали на благо Української Держави. При цьому не важливими є кількість осіб, про яких йдеться в історії, їхній соціальний статус тощо.

Конкурс проводиться за двома номінаціями: малюнок на тему «Герої у моїй родині» та твір на тему «Герої у моїй родині». До участі у номінації «Малюнок» запрошуються учні 5–9 класів загальноосвітніх закладів (ця номінація буде розділена на ще дві: учні
5–7 та 8–9 класів). У номінації «Твір» матимуть можливість взяти учні 8–12 класів (ця номінація також буде розділена на ще дві: учні 8–9 та 10–12 класів). До малюнку, в електронному листі, також потрібно написати кілька речень про те, що зображено. Малюнки потрібно сканувати або сфотографувати.

Для участі в конкурсі необхідно подати 1 роботу в довільному стилі написання твору чи малюнка. Оформлювати роботи потрібно за такими вимогами: формат (розмір) малюнків – А–4; формат (розмір) твору – 1–3 сторінки формату А–4, шрифт Times New Roman, 14 кегель, міжрядковий інтервал – 1.

Якщо є можливість, до робіт варто додавати скановані файли фотографій, на яких зображені герої оповідей.

В електронному листі потрібно вказати: прізвище, повне ім’я та вік автора роботи, навчальний заклад, клас, повну домашню адресу, контактний телефон, адресу електронної скриньки.

Роботи потрібно надсилати до 10 травня 2015 року на електронну поштову скриньку istoriyasvoboda@ukr.net

В кожній номінації журі визначає по три переможні місця. Переможців конкурсу нагороджуватимуть книгами та іншими цінними призами.

Роботи учасників конкурсу будуть опубліковані на сторінці конкурсу «Герої у моїй родині» у соцмережах Вконтакті та Фейсбук.

Роботи, які отримали призові місця, будуть опубліковані у газеті ВО «Свобода».

Координатор конкурсу «Герої у моїй родині» керівник Управління ВО «Свобода» з питань національної пам’яті Михайло Галущак зазначив, що метою проведення конкурсу є популяризації героїчних сторінок історії України, збереження пам’яті свого роду, підтримка культурного розвитку молоді та патріотичне виховання. «Історія має велике прикладне значення – історія надихає. Цей конкурс повинен побудувати міст по якому в життя наших учнів повинні прийти справи тих, на кого вони рівняються. Дослідження повинно перейти у захоплення, захоплення у переймання, а переймання – вже у продовження традиції добрих справ наших героїв», – наголосив Михайло Галущак.

Контактний номер телефону: 097-14-22-911 (Михайло)


Немає коментарів:

Дописати коментар