середу, 7 січня 2015 р.

Шановна українська громадо! Брати і сестри українці!

Господь знову посилає нам велику милість зустріти Різдво – свято, що є провісником добра та надій на краще. Від попереднього Різдва минула, здається, ціла епоха: відшумів холодний Майдан, розкраяла серце болем загибель Небесної сотні, а українська нація піднялася на боротьбу з підступним кремлівським окупантом.
І знову, як і минулого Різдва, просимо в Господа сили, аби завершити все те, про що мріяли герої минулого, за що загинули воїни Майдану та новітні Герої війни на
сході. Просимо сили побудувати нашим дітям гідне життя і вигнати з нашої землі зайду-окупанта. Помолімося ж за здоров'я батьків та щасливу долю наших синів та доньок. Помолімося за тих, хто запалить різдвяну свічку в холодних окопах. Просімо в Господа надії на те, що не будуть більше гинути українці у двобої зі злом на своїй, Богом даній землі.
Надії та віри нам усім з нагоди цьогорічного Різдва! А також натхнення, здоров'я та міці. Українська нація – нація сильних людей. Ми пройдемо крізь все і, звісно ж, здобудемо перемогу. Слава Україні! Христос Рождається – славімо ж його!
Олег Тягнибок. ВО "Свобода"

Немає коментарів:

Дописати коментар