пʼятницю, 26 вересня 2014 р.

Львівщина надає допомогу з протезування постраждалим у зоні АТО

За ініціативою Львівської ОДА реалізовується пілотний проект, який передбачає надання за спрощеною процедурою протезів для військовослужбовців, які постраждали у зоні АТО.
Про це повідомив т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський під час відкриття благодійного аукціону «Заради життя», який збирає кошти на допомогу п’ятьом військовим, які постраждали в зоні АТО.За інформацією організаторів аукціону, четверо з бійців потребують протезування.
«Завдяки реалізації пілотного проекту, вже п’ятеро військових змогли отримати протези високої якості та пройти необхідну реабілітацію”, – повідомив Юрій Турянський.
Керівник області запевнив, що Львівська ОДА сприятиме отриманню якісних протезів військовим, для допомоги яким проводиться благодійний захід. Він також відзначив вклад громадських організацій, волонтерів, митців та меценатів, які об’єднались задля повернення до повноцінного життя українських Героїв.

Довідка:
На цей час на Львівщині на лікуванні перебувають 170 бійців, які повернулися з зони АТО. З них 5 – у важкому стані. 200 військовослужбовців проходять реабілітацію, а 27 – потребують протезування.

Немає коментарів:

Дописати коментар