понеділок, 29 вересня 2014 р.

Ірина Сех провела зустрічі з громадами сіл Буського району та привітала Бущан з днем народження міста

28 вересня 2014 року Народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех провела ряд зустрічей з громадами сіл Буського району та привітала бущан з днем народження міста.
 Ірина Сех - кандидат в депутати Верховної Ради України на позачергових парламенських виборах які відбудуться 26  жовтня цього року. Мета візиту - звіт перед громадою за період депутатської роботи та представлення своєї передвиборчої програми - "Українська перемога. Програма докорінних перетворень".
 Перша зустріч відбулася у с. Кудрявці, де священики провели поминальну панахиду біля дерев'яного хреста, за новітніми Героями України які віддали життя за незалежність держави. На заході виступив заслужений артист України, депутат Львівської облради, бандурист Остап Стахів. Друга зустріч відбулася з громадою села Новий Милятин, присутні помолилися за душі полеглих Героїв біля хреста Борцям за волю України. Ірина Сех у своєму виступі зазначила що ні бетеери, ні винищувачі не страшні українським воїнам які перебувають в зоні АТО, вони стоять за рідну землю, за свій народ. "Ніяка фізична сила не переважить, якщо за нас Бог з усім своїм небесним воїнством" - зазначила депутат.
 Опісля, зустрічі відбулися в селах Задвір'я та Яблунівка в яких тріо священиків “Новий час” виступили із духовно-мистецькою програмою “Щастя бажаємо вашому дому”. На заходах був присутній депутат Львівської облради від ВО "Свобода" Руслан Помірчий, який несе службу в зоні АТО та зараз перебуває у відпустці. "Свободівець" брав участь у боях на передовій зокрема під Слов'янськом. Він розповів громаді про ситуацію на фронті: "Бойовиками керують професійні російські військові. Сепаратисти отримали кращі зразки сучасної зброї і нове обмундирування. Найчастіше людей змушують ставати в живі щити. Бойовики користаються тим, що не можемо обстрілювати села, адже там багато мирного населення. Сепаратистів підтримують одиниці" - зазначив "свободівець".  В селі Кізлів виступив заслужений артист України, депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Роман Ковальчук, який виконав піні на патріотичну тематику. На заходах були присутні представники ВО "Свобода": Народний депутат України Ірина Сех, детутат Львівської облради Володимир Чехут, Голова Буської РДА Богдан Гринишин, заступники голови РДА Микола Чучман та Наталія Сервило, депутат Буської райради Володимир Юхима та Красненської селищної ради Ярослав Романовський.
 Згодом націоналісти долучилися до святкування Дня міста Буськ, в якому з самого ранку проходили різноманітні акції: велопробіг з національною символікою, виставка військової амуніції часів другої світової війни, футбольні матчі, концерти... Ірина Сех у своєму привітанні звернулася до присутніх: "З сумом, тривогою, але великою надією та вірою ми відзначаємо сьогодні день лелечого міста Буськ. З сумом тому, що в кожному куточку України поховані наші хлопці, герої Небесної сотні, українські військовослужбовці, які поклали життя за наше майбутнє, з тривогою - бо агресор стоїть біля наших кордонів, але з великою надією і вірою в те, що ми відстоїмо, відродимо нашу державу. У найважчі хвилини ми звертаємося до Бога, адже ми набираємося неймовірної сили та віри у наше майбутнє. Бо лише з нашою твердою вірою ми обов'язково переможемо, а Україна буде дійсно сильною та процвітаючою державою", - зазначила у своїй промові Ірина Сех.

Немає коментарів:

Дописати коментар