четвер, 10 липня 2014 р.

Богдан Гринишин ознайомився з проведенням ремонтних робіт Народного дому у с.Топорів

 Голова Буської РДА "свободівець" Богдан Гринишин побував у с.Топорів де ознайомився з ходом проведення ремонтних робіт Народного дому. Завершення ремонтних робіт планується у жовтні поточного року.

 Нагадуємо, що цикл ремонтно-будівельних робіт здійснюється за сприянням Українського фонду соціальних інвестицій, який за фінансування уряду Німеччини реалізує мікропроекти на рівні маленьких міст та сіл. А ось реалізовуються вони на базі об'єктів соціальної сфери -шкіл, дитячих садочків, амбулаторій, ФАПів, народних домів, бібліотек і водоводів. Яких саме, люди вирішують гуртом на загальних зборах громади. До того ж 20% - це місцеві кошти, правда у Бущині і Львівщині загалом, 10% фінансують з обласного бюджету, а 10 -громади. Але спершу має бути крок від людей, готовність співфінан-сувати проект і визначити склад Агенції з його впровадження.
У Буському районі шість об’єктів соціальної сфери, де завдяки УФСІ буде здійснено, чи вже здійснюються роботи: загальноосвітні школи №1 у Буську, Задвір'ї, Андріївці, дитячі дошкільні навчальні заклади "Калинонька" смт.Красне, "Курочка Ряба" с.Сторонибаби та Народний дім с.Топорів.

Немає коментарів:

Дописати коментар