четвер, 17 липня 2014 р.

Відбулася позачергова сесія Буської районної ради


16 липня відбулася 34-та позачергова сесія Буської районної ради. Депутати вшанували молитвою двох наших земляків, які загинули на Сході України.
 На сесії виступив Львівський військовий комісар, який доповів про ситуацію в зоні АТО. Повідомив, що Сході України воюють близько 5 тисяч військових з Львівської області, з Буського району 79 військовослужбовців. Розповів про постійні обстріли блокпостів українських військових, боротьбою з проплаченими спеціально підготовленими російськими найманцями. Він вернувся до депутатів з проханням про фінансову допомогу Українській Армії, яка веде боротьбу з окупантом. Також повідомив про відновлення роботи Буського військкомату і необхідність виділення приміщення для його роботи. Депутатський корпус підтримав це рішення.
 Згодом виступив Голова Буської РДА "свободівець" Богдан Гринишин, який підняв господарські питання життєдіяльності Буського району: про початок ремонтних робіт приміщення Буської ЗОШ №1, Андріївської і Задвір'янської шкіл. Про розширення співпраці з Українським фондом соціальних інвестицій для задіяння ще двох об'єктів у місті Буську та с.Тур'є.
 З ініціативи фракції ВО "Свобода" депутати прийняли звернення до Президента України та Верховної Ради України з вимогою вжити заходів для дострокового припинення повноважень парламенту .
 Також на сесії були направлені  звернення: до Міністра охорони здоров'я щодо необгрунтованого введення нової форми медичних книжок, яка є фінансово затратною та до директора "Укрзалізниці" щодо відновлення зупинок пасажирських поїздів на станції Красне у напрямку Києва.

Немає коментарів:

Дописати коментар