неділю, 29 червня 2014 р.

Підприємці Бущини допомогли нашим військовим які беруть участь в АТО на сході

 Підприємці Бущини долучаються до допомоги нашим військовим, які перебувають на передовій. Ними було придбано 40 комплектів камуфляжної форми, 10 пар шкіряних кросівок, 3 бронежилети. Усе без переплат за ціною від виробника. Амуніція придбана для потреб добровольців з Буського району, за відповідними розмірами і потребою. 

  Голова Буської РДА "свободівець" Богдан Гринишин, який займається організаційними питаннями  допомоги, розповів, що, відгукнулись більшість підприємців, до яких звернулися з проханням допомогти. У списку помічників: Андрій  Сервило, Роман Пришляк, Андрій Наконечний, Юрій Павлик,  Андрій Тимчишин, Василь Діжак, продавці взуття з Буського ринку... Також він повідомив що вчора прийшов один підприємець та поклав на стіл 5 тисяч гривень на бронежилет, він побажав залишитись неназваним. Бронежилет буде придбано для нашого земляка з Красного, який служить у Дніпропетровську, мати якого приходила і саме просила для сина. 
 Ми у Красному поставимо намет для збору коштів для наших хлопців-бущан, що захищають Україну. Люди готові допомогти, але часто не знають, як це зробити. Допомогти на конкретну потребу, конкретному воїну  з гарантією, що ця допомога дійде і по дорозі не "розсмокчеться" - зазначив Богдан Гринишин.

Немає коментарів:

Дописати коментар