неділю, 18 травня 2014 р.

Ірина Сех: «Одне із моїх завдань – це проведення на Львівщині чесних і прозорих виборів Президента»

Зараз на Львівщині терміново треба вирішувати питання забезпечення помешканням та роботою переселенців із інших областей України, адже розпочалась друга хвиля переселення – їдуть люди вже не тільки з Криму, а й з Донецька та Луганська. Також маємо формувати Третій загін територіальної оборони, щоб захищати область від диверсантів. Про це сьогодні на зустрічі із журналістами сказала голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех.
Керівник Львівщини запевнила організаторів пікету під обласною адміністрацією, що готова і до діалогу, і до конструктивної критики, а водночас усі їхні закиди вона назвала невмотивованими та необґрунтованими.
«Зараз ми перебуваємо в умовах воєнного часу, ми бачимо, що сьогодні сепаратисти можуть бути не тільки на сході, а й на заході України. Щодо складання депутатського мандату, то зараз зробити це – просто злочин, тому що мій голос у Верховній Раді вже не один раз був 226-им чи 227-им», – сказала голова Львівської ОДА.
Також Ірина Сех зазначила, що, прийшовши на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації, вона отримала від центральної влади ряд важливих завдань. Одне із цих завдань – це проведення чесних та прозорих виборів Президента України.
«Після обрання Президента зразу все врегулюється», – підсумувала керівник Львівщини.

Немає коментарів:

Дописати коментар