вівторок, 25 лютого 2014 р.

Відбулася зустріч керівництва Буської районної ради з працівниками РДА

25 лютого в сесійному залі Буської районної ради відбулася зустріч керівництва райради з працівниками райдержадміністрації, обговорювалося питання політичної ситуації в державі та необхідності проведення люстрації в районі. 
 Перед присутніми виступили керівники Буської районної ради, зокрема заступник голови Буської райради "свободівець" Богдан Гринишин, який зазначив, що більша частина працівників Буської РДА підтримувала Майдан матеріально та морально.
 Було засуджено дії першого заступника голови Буської РДА Марії Яцик, яка зійснювала тиск на окремих працівників, змушуючи їх вступати до "Партії Регіонів". За результатами зібрання було вирішено опечатати кабінет першого заступника голови РДА Марії Яцик, яка на даний час перебуває на лікарняному. За інформацією інтернет-ресурсів району, Марія Яцик також причетна до корупційних дій, зокрема до отримання нею значних хабарів, у РДА не на "диктофон" повідомляють про зацікавленість прокуратури деякими фактами її діяльності.
 Також стало відомо з достовірних джерел, що голова Буської РДА Володимир Сай написав заяву на звільнення з займаної посади.

Немає коментарів:

Дописати коментар