неділю, 19 січня 2014 р.

Автомайдан приїхав до Буських регіоналів Грещука та Сисуна

19 січня учасники Автомайдану побували біля будинку голови фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігоря Грещука та кафе місцевого олігарха, депутата Буської районної ради від партії регіонів Володимира Сисуна. Участь в акції взяли активісти львівського автомайдану, представники громади, опозиційні депутати місцевих рад, зокрема від ВО "Свобода". Акція проходила під мирними гаслами та відбулася без провокацій.
  Першим об'єктом відвідування було помешкання пана Грещука у місті Буську на вулиці Польній, біля нього автомайданівці провели інформаційний пікет на якому звернулися до депутата із закликами вийти з лав Партії регіонів. "Ганебні дії державної влади перейшли всі межі здорового глузду. Кривавий розгін озброєними представниками влади мирних зібрань людей в Україні, у центрі Європи, необхідно розцінювати вже не лише як порушення прав людини, але й як злочин" - зазначили пікетувальники. Самого пана Грещука вдома не виявилося або ж він побоявся вийти до людей. 
  Нагадаємо, що горезвісний Ігор Грещук є депутатом Львівської обласної ради від Буського мажоритарного виборчого округу №21, за період своєї діяльності відзначився лише незаконними махінаціями свого підприємства ТОВ „Ріо-Міст", яким нанесено збитків ПАТ КБ "Надра" на суму 17,6 млн грн. З метою неповернення боргу керівник ТОВ "Ріо-Міст" вдається до протиправних дій, зокрема, попри те, що будівля за адресою м. Буськ вул. Петрушевича, 3 є в заставі ПАТ КБ "Надра", змінює назву споруди з "будівля універмагу" на "будівля торгівельного центру", а також міняє поштову адресу на м. Буськ, вул. Петрушевича, 36, і в подальшому, не повідомивши Банк, продає заставне майно ТОВ ТВК "Львівхолод".
  Наступною зупинкою автомайдану було кафе "Трафік", яке належить члену фракції партії регіонів Буської районної ради Володимиру Сисуну. Автомайданівці звернули увагу відвідувачів ресторану на те, що, купуючи товари в даному закладі вони набивають кишені регіонала, вдалося учасникам акції застати і самого власника закладу, який неохоче спілкувався з людьми та чітко не сформував свою політичну позицію - він не підтримує політичні погляди та дії "Партії Регіонів", але виходити з партії не збирається. Автомайданівці дали час Володимиру Васильовичу до наступного тижня, аби той склав партійний квиток! 
  Звертаємо увагу, що Сисун Володимир Васильович є директором КП "Галвет", яке контролює торговий ринок біля автостанції у м. Буськ, підприємство без жодного законного права використовує землю Буської міської ради, де знову ж таки, незаконно збирає плату за торгове місце з підприємців. Регіонала абсолютно не хвилює те, що у Буській міській раді постійне недовиконання бюджету, а низький ринковий збір - одна з причин недостачі коштів. Постійна депутатська комісія Буської міськради з питань торгівлі, побуту, харчування та соціального захисту з'ясовувала чому підприємство збирає незаконно кошти, та все ж висновок очевидний - збирати оплату за торгівлю на тротуарі міськради немає права ніхто, окрім самої міськради. Також підприємство неправомірно встановлювало шлагбаум біля території ринку з метою незаконного збору коштів з громадян. Депутатами від ВО "Свобода" були направлені відповідні запити щодо діяльності підприємства у прокуратуру області, але підприємство невиконувало припису прокурора Буського району про вжиття заходів із демонтажу.

Немає коментарів:

Дописати коментар