вівторок, 26 листопада 2013 р.

Позачергова сесія Буської районної ради підтримала курс євроінтеграції України


26 листопада відбулася 26 позачергова сесія Буської районної ради. На порядок денний було винесено звернення до Президента України та Голови Верховної Ради України щодо подальшої повномасштабної євроінтеграції України та недопустимості зриву підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом 28 листопада 2013 року.

 «Як уповноважені представники органів місцевого самоврядування західної області України, ми, депутати Буської районної ради, засвідчуємо переваги тісної ділової співпраці з сусідніми державами щодо вирішення важливих питань у різних сферах суспільного життя з метою поступового наближення його рівня до високих європейських стандартів.
 Сьогодні Україна розглядає Угоду про Асоціацію як важливий крок на шляху до наближення в перспективі до наступного етапу – укладення Угоди про вступ до ЄС.
 Та попри публічні звернення, чинна влада України робить усе, аби заблокувати затвердження так званого «євроінтеграційного пакету» законопроектів.
 Мотиви ідеологів зриву підписання зрозумілі. Влада розуміє, що угода про Асоціацію – це початок втілення в Україні європейських стандартів, із запровадженням яких уже не вдасться безсоромно «тягнути» гроші з Державного бюджету.» -  йдеться у зверненні.
 Також депутати вирішили провести виїзне обговорення депутатів Буської районної ради на євромайдані у Києві.

Немає коментарів:

Дописати коментар