вівторок, 16 липня 2013 р.

Дорогу Буськ-Радехів закрили через яму на мості


На автодорозі, яка веде від Буська до Радехова, поблизу села Яблунівка Буського району на мості утворилася велика яма, яка унеможливила рух автотранспорту.
 Про це повідомив заступник голови Буської районної ради "свободівець" Богдан Гринишин у коментарі виданню "Вголос" сьогодні.
Богдан Гринишин розповів, що на мосту біля Яблунівки ще вранці, близько 11 години, виник затор. Транспорт, pокрема маршрутки, швидкі, вантажні автомобілі, могли рухатися тільки одною стороною дороги. Крім того, яма виникла на мості, відповідно ця споруда є аварійною і,їздячи по ній, люди наражаються на небезпеку.
«Ми вранці подзвонили до голови райавтодору пана Яреми щодо аварійної ситуації, адже яма постійно збільшується. Реакції від автодору немає жодної, хоча пан Ярема обіцяв нам приїхати. Близько 16 години туди приїхав заступник голови Буської районної адміністрації. Було вирішено повністю закрити цей відрізок дороги для транспорту. Сільський голова Яблунівки постійно перебуває на місці, шукає якісь об’їзні шляхи», – сказав Богдан Гринишин.
Він додав, що обласна рада передбачила на ремонт цієї дороги більше 1 млн грн, однак голова Львівської ОДА Віктор Шемчук чомусь тривалий час не підписував розпорядження про виділення коштів.
 «Якщо навіть голова ЛОДА найближчим часом підпише розпорядження, то ще будуть проводити тендери на виконання робіт. Тобто ремонт зможе розпочатися хіба восени. А ситуація вже зараз жахлива. Люди кажуть, якщо так далі буде продовжуватись, то вони взагалі перекриють дорогу», – наголосив заступник голови райради.

Немає коментарів:

Дописати коментар