суботу, 13 липня 2013 р.

Відбулися збори Буської районної організації ВО "Свобода"

12 липня 2013 року в Буському районному штабі ВО "Свобода" відбулися збори районної організації.  Учасниками зборів була обговорена поточна діяльність організації, а також плани по майбутній діяльності. На зборах були присутні члени партії БРО ВО "Свобода", депутати Буської районної та міської рад, голова БРО ВО "Свобода" Гринишин Богдан та депутат Львівської обласної ради, заступник голови ЛОО ВО "Свобода" Володимир Чехут.
 Був заслуханий та затверджений звіт Голови районної організації Богдана Гринишина про діяльність БРО ВО "Свобода" за період листопад 2012- липень 2013 р.р. Проведений детальний аналіз діяльності фракцій ВО "Свобода" в Буській районній та міській радах. Було відзначено зростання кількості прихильників ВО "Свобода" на території Буського району, активну участь членів організації у політичних акціях: 94 річниця проголошення ЗУНР, урочистості до дня листопадового чину, заходи пам'яті жертв голодомору, урочистості до дня народження Степана Бандери100 – річчя від дня народження Василя Кука, Марш Слави Упа в смт. Олесько, участь в акціях «Вставай Україно», відзначення Дня Героїв та пам'яті жертв політрепресованих та інші. Акцентовано увагу на діяльності фракцій ВО "Свобода" у Буському районі: -  одностайна та принципова позиція всіх депутатів фракції під час голосування, виїзд комісії щодо недопущення закриття очного відділення Красненської лікарні, участь в семінарі  щодо видобутку сланцевого газу (пікетування агітаційного виступу фірми Шеврон), звернення до екологічної комісії Буської райради щодо підпалу сміття і хмизу поблизу траси Київ-Чоп, заява фракції ВО "Свобода" на сесії районної ради щодо проекту районного бюджету (фракція ВО "Свобода" не підтримала проект бюджету), засідання комісії з розвитку підприємництва (висловлено претензії до перевізника п. Стець на основі численних скарг громадян), участь у роботі керівників Народних домів, участь в громадському обговоренні в с. Ожидів щодо відсутності гноєсховищ ТзОВ «Барком» та інші.
  Обговорено проблеми фінансування Буського району з держбюджету та звернено увагу на здобутках БРО ВО "Свобода": активна участь в мікропроектах, підтримка спорту (пошиття футбольних та волейбольних форм), нормативно-грошова оцінка  с.Утішків, сприяння у виділенні коштів для ремонту доріг: м. Буськ вул. Підзамче, вул. Заводська, вул. Грушевського, смт. Красне вул. Привокзальна, с. Полтва, смт. Олесько, с. Яблунівка.
 На завершення виступив депутат Львівської обласної ради, заступник голови ЛОО ВО "Свобода" з загальних питань Володимир Чехут, який ознайомив присутніх з суспільно-політичною ситуацією  в області, звернув увагу на брак фінансування районних центрів з держбюджету та незадовільний стан доріг.
  В лави партії БРО ВО "Свобода" було прийнято 6 осіб з с. Яблунівка, смт. Красне, с. Балучин с. Чаниж, смт. Олесько.

Немає коментарів:

Дописати коментар