четвер, 11 вересня 2014 р.

Буська ВО "Свобода" з національними прапорами зустрічала військових які поверталися з зони АТО додому у відпустку


Військовослужбовці 3-го батальйону 24-ої бригади повернулися з фронту додому у відпустку. Автобуси з військовими прямували трасою Київ-Чоп через Буськ. Націоналісти вітали військових національними прапорами, вигуками "Героям Слава". Військові повернулися додому лише у відпустку на декілька днів, а далі знову на фронт, як вони самі сказали "Бо треба Батьківщину захищати". На зустрічі були присутні працівники райдержадміністрації, установ району, школярі. Серед представників ВО "Свобода": голова Буської РДА Богдан Гринишин, заступники Микола Чучман і Наталія Сервило, депутати Буської районної ради Володимир Юхима та Андрії Ємець.
 Також на зустрічі була присутня Народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех, яка сьогодні провела низку зустрічей у Буському районі. Зокрема разом з головою Буської РДА Богданом Гринишиним відвідала Буське управління з експлуатації газового господарства ПАТ "Львівгаз" та привітала працівників із професійним святом. Побувала в школах і дитсадках району: Буськ, Сторонибаби, Андріївка. "Довго розмовляли і з педагогами, і з дітьми. У людей багато запитань. Всі хочуть знати, коли вже кінець війні: "Ви там ближче до "верхів", що там кажуть, що то далі буде?.." Якби знати... " - зазначила Ірина Сех.

Богдан Гринишин передав набір продуктів в зону АТО та побажав перемоги нашим воїнам в боротьбі з російськими окупантами

10 вересня голова Буської райдержадміністрації "свободівець" Богдан Гринишин разом з керівником апарату РДА Євгеном Кичурчаком зустріли колону військової техніки, яка направлялася в зону проведення антитерористичної операції у супроводі т.в.о. військового комісара Львівського обласного військкомату, підполковника Олександра Тіщенка.
Богдан Гринишин передав воїнам набір продуктів в зону АТО, побажав перемоги нашим воїнам в боротьбі з російськими окупантами та швидкого повернення неушкодженими до своїх рідних та близьких.

З перевізниками цукрових буряків проведено профілактичну бесіду щодо недопущення випадків перевантаження автотранспортних засобів


За дорученням голови райдержадміністрації Богдана Гринишина 10 вересня керівник апарату Євген Кичурчак спільно з працівниками відділення БДПС державної автомобільної інспекції при ГУМВСУ у Львівській області провели профілактичну бесіду з перевізниками цукрових буряків по дотриманню правил транспортування солодких коренів, недопущення перевантажень автотранспорту та встановлення більш високих бортів.
 Водіїв поінформовано про наслідки перевантаження автотранспорту, які призводять до руйнування дорожнього покриття та відповідальність, яка за це передбачена.

Буська РО ВО "Свобода" долучилася до толоки на території палацу Графа Бадені


9 вересня за ініціативи Буської РДА було проведено толоку на території палацу Графа Бадені. Участь у прибиранні території взяли кілька сотень людей: працівники Буської райдержадміністрації, Товариства "Бужани", Буської міської ради, районної лікарні та інших громадських організації та підприємств міста. Серед представників ВО "Свобода": Голова Буської РДА Богдан Гринишин, перий заступник голови Микола Чучман, заступник голови РДА Наталія Сервило. 
 Як зазначив голова райдержадміністрації Богдан Гринишин, необхідно провести ще декілька толок, аби повністю розчистити територію навколо палацу, адже за один день це зробити складно. Тому наступного сонячного погожого дня роботи по упорядкуванню досить значної території навколо палацу графа Бадені буде продовжено.